Fysiotherapie De Lindehoeve

Fysiotherapie De Lindehoeve is een professionele praktijk, gevestigd in gezondheidscentrum De Lindehoeve in Voorschoten. Een ambitieuze fysiotherapiepraktijk, waar u als cliënt altijd centraal staat: uw vraag of probleem is het uitgangspunt voor de start van de behandeling.

Disciplines

Het deskundige team fysiotherapeuten biedt alle disciplines binnen de fysiotherapie. Wij zijn op hoog niveau gespecialiseerd in manuele therapieoedeemtherapiedry needling en looptraining op de C-Mill. U kunt hier terecht voor elk probleem op het gebied van bewegen, spieren, sportblessures en chronische zorg voor doelgroepen als CVA, Claudicatio, Parkinson, MS, ALS en beenprothese dragers. Juist voor patiënten met een chronische aandoening is individuele benadering en oefenvariatie de sleutel tot succes.

Training en educatie

Wij bieden flexibele zorg op locatie en in onze praktijk. Functioneel oefenen zoals het trainen van loopvaardigheden, uithoudingsvermogen en balans is de basis van het succes. Door het verbeteren van uw kennisniveau van uw klachten of ziektebeeld vergroot u tevens uw zelfredzaamheid. Zoals Johan Cruyff zegt: “ Je gaat het pas zien als je het doorhebt”.

Trainingsruimte en oefenzaal

In het monumentale pand De Lindehoeve beschikt de fysiotherapiepraktijk over een eigen fitnessruimte en een ruime oefenzaal met daarin de drie meter lange high tech loopband C-Mill.

Kwaliteit

De praktijk levert hoogwaardige kwaliteit. Daarom werkt de praktijk samen met SWV Voorschoten. We zetten ons in voor tevreden patiënten en gemotiveerde zorgverleners.Mocht u desondanks toch een klacht hebben dan verwijzen wij u naar de klachtenregeling van Rijncoepel.  Een folder hiervan is ook beschikbaar aan de balie van onze praktijk.